Gitarımın Tellerine Meraklı Kuşlar mı Konar? İnsan Sevdiğine Yavrum Böyle mi Bakar??


Lisedeyken kankamla gitar çalma sevdasına düşmüştük.. İkimizin de gitarı vardı ama gel gör ki, evin bi köşesinde dekor olarak durmaktan öteye gidemiyordu maalesef.. Bi gün kankam heyecanla gelip;


-Kanka, babam bi arkadaşıyla konuşmuş, oğlu bize gitar dersi verebileceğini sölemiş! diyip mutlu haberi verince, bende
-Ne diyosun kanka, süper bi haber bu! diye heyecanlara gark olmuştum..


Aradan bize çok uzuun gelen fakat bir hafta gibi çok da uzun olmayan bi zaman dilimi geçtikten sonra gitar dersi alacağımız çocuğun evinin önündeydik. Kapıyı açtığında heyecanımızın katsayıları tavan yapmış durumdaydı çünkü çocuk, aşık olunası hatta aşık olmakla kalmayıp eğer öyle bi yeteneğin varsa eriyip bitilesi bi halet-i ruhiyeye sokuyordu insanı.. Bi-iki dersten sonra anladık ki, biz gitardan çok çocuğa odaklanıyoruz, (ve dolayısıyla hiçbi şey öğrenemiyoruz) üzülerek dersi sonlandırmaya karar verdik. Çocuk da bizden bişey çıkmayacağını anlamış olacak ki “Hayııırr sizde bu potansiyel var, gitmeyin duruun” demedi :) Dersi bitirip çocuğun evinden ayrılmak üzereydik ki,


-Ben de bi arkadaşımla buluşucam, biraz bekleyin birlikte çıkalım dedi ve biz de onu beklemek için oturma odasına geçtik, o da odasında üzerindekileri değiştirmeye koyuldu.
Odada oturmuş bekliyorduk ki, kankamın kolumu dürtmesiyle kendime geldim.
-Şuraya bak! dedi sessizce.
Şuraya baktığımda ne göreyim?? Çocuk giyinirken odasının kapısını kapatmamış, muhtemelen kenarda giyinirim gözükmem nası olsa diye düşünmüş fakat bu halinin odasının köşesinde duran televizyonunun ekranına ayna gibi yansıyıp, iki sapık ve bi o kadar salak kızlar tarafından izlenebileceğini de dolayısıyla hiç tahmin etmemişş.. Ee ne yapalım tahmin etmemiş diye bakmasa mıydık yani?? Bu tür dikiz olaylarını erkekler yapar genellikle ama o filmi izlemeden de olmazdı ki be abicim :)




Dipnot: Hiddetle ve şiddetle hatırlatmak isterim ki sapık falan diiilim yanlış annaşılmasın, sadece erkek organizmasının anatomisini inceleme fırsatı bulduğum için baktım, başka amacım yoktu. He yine olsa yine bakarım, pişman diiliim efenim :Pp sadece canlılar dünyasına meraklıyım :)

2 yorum:

victoria dedi ki...

süper ya :D puhah çok hoşuma gitti hahahah süper süper süper :D

AgReSsiF PoLLyaNNa dedi ki...

eyvallah saol :) insan fırsatını bulunca incelemeli her bişeyi :p
hoşgeldin bu arada :)